EXCLUSIV! Denisa Răducu nu mai suportă starea în care se află! Mesaj tulburător pentru mama sa!

+2 click pentru
galerie

EXCLUSIV! Denisa Răducu nu mai suportă starea în care se află! Mesaj tulburător pentru mama sa! © Facebook

Denisa Răducu este din ce în ce mai afectată de situaţia dificilă pe care o traversează. Aflată pe patul de spital, cu o stare de sănătate precară, vedeta i-a transmis mamei sale un mesaj tulburător.

Optimismul de care dădea dovată până acum câteva zile Denisa Răducu se pare că a dispărut de pe chipul artistei. Vedeta a slăbit enorm, iar lupta cu cumplita boală de care suferă a adus-o în pragul disperării. Conform unor surse aporpiate acesteia, Denisa i-a făcut un reproş celei care i-a dat viaţă. „Mamă, de ce m-ai făcut, să mă chinui?”, s-a adresat artista, cu o voce disperată, mamei sale.   

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. "Rugați-vă pentru mine" e mesajul pe care l-a transmis Denisa Răducu acum ceva vreme.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala teribilă cu care a fost diagnosticată la ficat. Artista şi membrii familiei speră la o minune care să câştige lupta pentru viaţă. Părinţii artistei, Geta şi Emilian, au divorţat în 2006, iar vedeta şi sora ei au rămas în custodia mamei.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro