Florin Piersic, în lacrimi în cadrul emisiunii "Te pui cu blondele". Nepoţii actorului seamănă leit cu el

Surpriză de proporții pentru Florin Piersic la show-ul „Te pui cu blondele!” Direct din capitala Austriei, Viena, cel mai mic fiul al lui Piersic a venit să își felicite tatăl.

Entuziasmul și bucuria se citesc în ochii actorului, ba mai mult, nu pot fi transpuse în cuvinte. "Nu vă gândiți că totuși, la vârsta asta, stau prost cu pitpalacul? Dacă fac un infarct, bă, nu ți-e ruine să nu spui: vin acasă, vin la tine?", a spus Florin Piersic în cadrul emisiunii
"Te pui cu blondele" de la Antena 1.

Florin Piersic, de îndată ce și-a văzut fiul a ieșit din platou! Nu s-a putut întoarce în platou decât după ce colegii lui prieteni chiar, l-au încurajat cu îmbrățișări.


Fluxul amintirilor l-au făcut pe Piersic să fie nostalgic! Și-a amintit cum Ana Szeles i-a dat naștere fiului său, Daniel. "Pe câmpia pe care Mihai Viteazu a luat-o pe cocoașă de la maghiari, înainte de Turda, ea spune: <<e ceva în neregulă cu mine, am făcut pe scaun!>> Când m-am uitat, nu mă pricepeam, dar după am înțeles că s-a spart apa! ", a mai declarat Florin Piersic.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Au rămas fără cuvinte când au văzut scena ! Piersic îl lovește pe Dan Negru cu un scaun

VIDEO / Florin Piersic împlineşte astăzi 80 de ani! Ele sunt femeile care i-au cucerit inima de-a lungul vieţii

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro