FOTO / A pozat topless pentru o reclamă, dar sânii prea mari n-au putut fi stăpâniţi! S-a văzut tot şi nu a mai avut ce să facă

+4 click pentru
galerie

Foto: hepta

Un cunoscut model a rămas cu sânii la vedere în timp ce poza pentru o reclamă. A încercat să îşi acopere bustul cu mâinile, însă nu s-a descurcat deloc.

Îmbrăcată cu o pereche de blugi, sub care avea dresuri, CJ Franco a pozat goală de la mijloc în sus, lăsând la vedere sânii mari şi sfârcurile pe care nu le-a mai putut ascunde. A ridicat mâna şi, spre deliciul bărbaţilor, a realizat scene demne de filme pentru adulţi.

Modelul CJ Franco nu a părut deranjată că se vede tot, ci a zâmbit către aparatul foto, mândru de comorile pe care le are. A pozat în cele mai provocatore poziţii, realizând un adevărat spectacol pentru cei care se aflau pe plajă. 

CJ Franco, pe numele ei adevărat Celisa Franco, s-a născut pe 8 februarie 1991, în Santa Cruz, statul american California. Ea e şi model, şi actriţă. Vedeta e cunoscută pentru rolurile din "Crime After Crime" (2011), "No Chance at Love" (2011) şi "The Baby" (2011).

R.P.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro