FOTO / Lili Sandu a găsit bărbatul perfect pentru ea, în ciuda diferenței de vârstă: ”Nu mă menajează niciodată”

+3 click pentru
galerie

Lili Sandu și Silviu © Sursa foto: Instagram

Lili Sandu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături e iubitul ei, Silviu, pe care l-a cunoscut în Istanbul, iar relația lor s-a înfiripat în România. 

Silviu Tolu este foarte sincer cu Lili Sandu și își spune mereu părerea atunci când vedeta i-o cere. Astăzui, Lili Sandu a venit pentru prima dată cu iubitul ei la telezivor şi a făcut declaraţii picante despre relaţia lor. 

”Am vrut să ținem relația doar pentru noi. Ne-am reîntâlnit, am început să ieșim. E foarte sincer, nu mă menajează niciodată. E foarte creativ. E stâlpul de care am nevoie întotdeauna. E atât de frumos să ai pe cineva care nu are o mască și care te ghidează cu sinceritate. Asta e bucuria unei relații care totuși există o diferență de vârstă.”, a declarat Lili Sandu în cadrul unei emisiuni TV.

Silviu este foarte mândru de iubita lui, iar relația pe care o au de ceva vreme începe să se sudeze, deşi diferența de vârstă este destul de mare. Silviu are 25 de ani, iar vedeta 38 de ani.

”Sunt foarte mândru de Lili”, a spus Silviu, iubitul lui Lili Sandu.

Lili Sandu este o cântăreaţă şi actriţă în vârstă de 38 de ani. În anul 2000 a devenit componentă a trupei Trinity, alături de care a cunoscut succesul şi a intrat în atenţia publicului. În 2014 a fost co-prezentatoarea emisiunii "Dansează printre setele", alături de Victor Slav.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro