FOTO / Traian, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", sărutări pătimaşe cu o blondă focoasă! Cum a reacţionat tatăl lui când l-a văzut

Povestea de iubire pe care a trăit-o în casa "Mireasă pentru fiul meu", alături de Corina, este de domeniul trecutului pentru Traian, căci acesta iubeşte din nou şi e mai fericit ca niciodată.

Dacă o lungă perioadă de timp a stat singur şi şi-a dedicat timpul carierei sale, acum, Traian e din nou îndrăgostit. Mai mult de atât, el are lângă el o nouă blondă, pe care le-a prezentat-o deja fanilor.

"Credeam că sunt fericit înainte să te cunosc, însă m-am înşelat. Nu există cuvinte să exprim ceea ce simt atunci când sunt lângă tine!"
, a scris Traian în descrierea imaginii în care apare sărutându-se cu femeia vieţii lui.Imaginea a fost apreciată de numeroase persoane, însă reacţia colosală a fost a tatălui său, care a scris "Uşor, tată, că o laşi fără aer!".

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro