Gabriela Cristea îşi pune sănătatea în pericol! Vrea cu disperare să devină mamă: "Probabil în cazul meu se află multe femei"

Şi-a găsit liniştea în braţele lui Tavi Clonda, iar gura lumii a tot susţinut în ultima vreme că cei doi se pregătesc să devină părinţi. Gabriela Cristea a înteţit zvonurile cu privire la o posibilă sarcină şi mai mult în ultima perioadă cu fiecare apariţie a ei, iar oamenii cu greu îşi luau ochii de la burtică.

Dar oare i se împlineşte dorinţa de a deveni mamă anul acesta?  Gabriela Cristea face multe eforturi pentru a-şi vedea visul cu ochii ajungând chiar să îşi pună sănătatea în pericol cu tratamentele. "Probabil în cazul meu se află multe femei. În momentul în care o femeie îşi doreşte să devină mămică nu depune niciun efort. Nu vreau să mă plâng", a declarat prezentatoarea Tv pentru Kanal D.

Deşi este convinsă că o să fie mămică, vedeta nu exclude nici posibilitatea să înfieze un copil."Eu sunt sigură că o să am un copil al meu, aşa simt eu. Poate o să şi înfiez unul, încă nu ştiu ce îmi rezervă viitorul", a completat Gabi Cristea.

Este căsătorită cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează un cuplu de aproape doi ani şi s-au căsătorit în luna aprilie a anului 2015. Ea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat după multe scandaluri.

Sursă foto

Citeşte şi

Gabriela Cristea, treci la sală! Eşti din ce în ce mai rotunjoară

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au tăvălit în zăpadă! Imaginile au ajuns pe internet, iar fanii au înroşit butonul de "Like"

E.V

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro