Ileana Ciuculete, apariţie bizară în visele celor dragi! Elena Merişoreanu, cutremurată de ceea ce i s-a arătat: "Mi-a zis părintele să..."

Ileana Ciuculete şi Elena Merişoreanu © Facebook/ Răi da' Buni

Ileana Ciuculete a murit în urmă cu o lună, dar nici acum nu a plecat din inimile celor dragi. Chiar şi acum, Elena Merişoreanu o visează pe regretata sa prietenă şi este cutremurată de ceea ce i s-a arătat.

Elena Merişoreanu era una dintre cele mai bune prietene şi confidente ale Ilenei Ciuculete. Chiar dacă a trecut mai mult de o lună de zile de moartea cântăreţei, aceasta apare în visele celor dragi. 
"Am visat-o după 10 zile. Eram undeva, lume foarte multă, nu ştiu aca era spectacol sau filmare. La un moment dat o văd pe ea că vine şi zic <<Vai Ileana, ce ie frumoasă ai, e nouă>>. <<Da, e nouă>>. Şi când mă uit în jos zic <<Vai de mine, dar te faci de râs. Cum, aşa scurtă fusta asta pe tine, de ce n-ai pus subfusta?>>. Zice: <<Aaa, lasă că vine Cornel şi mi-o aduce, că am uitat-o acasă>>.(...) Şi a plecat şi s-a întors şi chiar aşa a făcut: <<Zânica, să nu uiţi când faci colivă să îmi fai şi mie>>. (...) Mi-a zis părintele să fac de două ori, că aşa e bine", a declarat Elena Merişoreanu în emisiunea "Răi da' Buni".

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie
Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro