Împăcare-surpriză în familia MPFM! Fanii sunt în culmea fericirii şi i-au felicitat imediat

+6 click pentru
galerie

Andrei, unul dintre foştii concurenţi de la MPFM, s-a împăcat cu fosta iubită. Bernny a avut o relaţie cu Andreea Dascălui înainte de a intra în casa dragostei. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial care a fost prezentat de Paula Chirilă s-a împăcat cu femeia iubită. Cei doi amorezi s-au pozat departe de România şi au făcut publică fotografia. Iar vestea a fost confirmată chiar de iubita fostului concurent de la MPFM, fără să dea însă amănunte.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Andrei, unul dintre foştii concurenţi de la MPFM, s-a împăcat cu fosta iubită, pe care a chemat-o la el în Londra, Anglia. Bernny a avut o relaţie cu Andreea Dascălu înainte de a intra în casa dragostei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Să fie într-un ceas bun, să vă ţină! Mult noroc!", "Vă pup şi vă iubesc, frumoşii mei😍😘Şi aveţi grijă de voi😍", "Foarte frumoşi" sunt doar trei dintre mesajele pe care le-a stâns poza cu Andrei, fost concurent de la MPFM, şi Andreea Dascălu.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro