În copilărie a fost sărac lipit, dar acum face ravagii! Amănunte picante despre iubirea interzisă dintre Sorin Copilul de Aur şi Margherita de la Clejani

Sorinel Copilul de Aur a fost descoperit de Dan Bursuc şi a debutat în muzică în 2003, la vârsta de 12 ani. Tatăl lui lucra ca zidar la fratele lui Dan Bursuc, astfel impresarul a ajuns să-i descopere potenţialul. Şi, a rămas cu gura căscată când a văzut cât aur zace în vocea puştiului.

Bursuc a devenit tată spiritual pentru Sorinel şi i-a garantat succesul care avea să-i permită după un an de activitate să-şi întreţină părinţii şi fraţii. Dintr-un băiat sărac lipit, într-o căsuţă care stătea să cadă pe membrii familiei sale, a devenit un prinţ ce strălucea şi era admirat de toată lumea. Când a împlinit majoratul, Sorinel a primit din partea mentorului său, Dan Bursuc cel mai frumos cadou: o vilă impunătoare în comuna Frumuşani, acolo unde manelistul s-a născut.

Iar după ce a devenit celebru, au început să apară şi admiratoarele. Pentru a afla amănunte picante despre iubire interzisă dintre Sorin Copilul de Aur şi Margherita de la Clejani, citeşte continuarea aici.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Se însoară? Sorinel Copilul de Aur, declaraţii despre căsătorie: "Suntem îndrăgostiţi şi..."

Nu se mai ascund! Un manelist celebru și iubita lui, suprinși în ipostaze care spun TOTUL despre relația lor

Un manelist celebru va deveni tată! Și-a tot ascuns relația, dar acum nu mai are ce să facă

A vrăjit pe unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti, dar are un secret ruşinos! Totul despre iubita lui Sorinel Copilul de aur

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro