Magda Catone, debut în calitate de regizor. Cum arată o zi de muncă: "Vorbesc şi urât, să îmi fie iertat"

Magda Catone © captura Antena Stars

Magda Catone, după 35 de ani de carieră în ale actoriei, îşi face debutul şi în postura de regizor. Vedeta, chiar dacă la TV este o persoană cu vorbele la ea şi care te face mereu să râzi, nu este mereu aşa şi în viaţa profesională.

Toată lumea o iubeşte pe Magda Catone, dar nu toată lumea ştie cum este aceasta atunci când are o responsabilitate mare pe umeri. A debutat recent ca regizor în piesa de teatru "Neveste de fotbalişti" şi a dezvăluit cât este de diferită atunci când este la muncă.
"Sunt momente cand sunt antipatică, uneori vorbesc şi urât, să îmi fie iertat", a declarat Magda Catone la "Răi da' Buni".

Chiar dacă mai are şi momente de acest gen, totul este pentru profesionalism şi pentru a se asigura că totul decurge cum trebuie. Cu toţii ştim că tot ce face Magda Catone este excepţional!

Magdalena-Marta Catone, cunoscută sub numele de Magda Catone este o binecunoscută actriță din România. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorilor Amza Pellea și Ion Cojar.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro