Marcel Toader a dat cărţile pe faţă! Cum a fost umilit de femeile din viaţa lui!

Marcel Toader, alături de soţia sa, Maria Constantin. © Facebook

Trecutul încă îl bântuie pe Marcel Toader. Deşi mariajul său cu Maria Constantin merge din ce în ce în ce mai bine, celebrul bărbat nu le-a uitat încă pe fostele sale neveste: Gabriela Cristea şi Anamaria Ferentz. Acesta a mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cum l-au făcut cele două femei să sufere.

„Nu pot să afirm că m-am simţit folosit de femeile care au trecut prin viaţa mea, dar pot să spun că, spre sfărşitul relaţiilor, m-am simţit abandonat. Probabil, ele s-au obişnuit cu bunătatea mea şi atunci nu a mai contat", ne-a declarat Marcel Toader.

Celebrul om de afaceri ne-a explicat cum au profitat de bunătatea pe care a arătat-o fostele femei din viaţa sa: „Chiar dacă făceau sau nu făceau eforturi pe plan sentimental, ştiau că tot acolo sunt. Şi asta a fost marea greşeală”.

În prezent, Marcel Toader îi este dedicat trup şi suflet actualei sale soţii: „Vizavi de ce vrea să facă Maria în carieră o susţin necondiţionat”.

Marcel Toader este un cunoscut om de afaceri care a intrat în atenţia presei după scurta şi scandaloasa căsătorie cu Ana Maria Ferentz. Ulterior, s-a căsătorit cu prezentatoarea TV Gabriela Cristea, de care a divorţat cu mare tam-tam, după 5 ani de căsnicie. În prezent, este căsătorit cu cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro