Maria Păuna e în depresie, după despărţirea de „Prinţ”! Gesturi scandaloase ale MILF-etei!

Maria Păuna, o femeie de succes. © Facebook

Despărţirea de Adrian Cristea i-a pus capac Mariei Păuna. „Prinţesa sprâncenelor” a ajuns în depresie! Banii nu o mai interesează, iar comportamentul ei lasă de dorit, din ce în ce mai mult.

„Că să poți să ai o relație, ai nevoie de timp. Așa cum am mai spus, ar trebui să-i dau timp timpului ca să-mi producă mie timp. Din păcate proiectele pe care le am în derulare și viață mea de familie mi-au ocupat 90% din timpul meu”, a fost explicaţia pe care Păuna a oferit-o, la „Xtra Night Show”, pentru despărţirea de fostul fotbalist.

Zis şi făcut! După ce a pus punct relaţiei cu „Prinţul”, blondina a decis să îşi facă mai mult timp pentru ea. Totul fără să ţină cont de obligaţiile pe care le are. Nici măcar de cele profesionale. Rececent, MILF-eta i-a dat o ţeapă de zile mari uneia dintre clientele sale fidele.

„Pentru că urma să îmi botez copilul, am decis să mă machiez la salonul Mariei Păuna. Am sunat acolo, am cerut-o la telefon, şi i-am spus că vreau ca ea să se ocupe de mine. Maria a fost de acord, mi-a spus preţul şi mi-a făcut programare. Când m-am dus la salon, am avut parte de o surpriză uriaşă. Uşa era închisă, iar Maria nu a fost de găsit. Am sunat-o imediat, dar degeaba! Nu mi-a răspuns la telefon. Norocul meu a fost că am găsit repede un alt salon şi am rezolvat problema. Oricum, nu înţeleg lipsa de respect şi de profesionalism a Mariei”, ne-a mărturisit clienta respectivă.

Nu vrem să fim răi, nu avem nimic cu Maria Păuna, dar oare ce se întâmplă cu ea? A ajuns „prinţesa sprâncenelor” în depresie? Nu o mai interesează nici măcar banii?

Maria Păuna (44 de ani) e celebră în România pentru realizările ei din domeniul înfrumusețării. Vedeta mai are la activ o căsnicie care s-a terminat cu un divorț. Din acest mariaj, a rezultat un băieţel.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro