Marius de la "Mireasă pentru fiul meu", dezvăluiri bombă despre anii de tinereţe! Reacţia mamei lui e incredibilă

Marius de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut dezvăluiri incendiare despre perioada tinereţii sale. Concurentul a vorbit despre alcool, femei, iar mama lui a avut o reacţie incredibilă.

Marius a avut o discuţie ca între băieţi cu ceilalţi concurenţi şi a dat cărţile pe faţă despre boacănele pe care le făcea. "M-am apucat de la 14 ani de toate prostiile. Barbut, beam cu profesorul de sport. I-am dat o flegmă profesorului pe pantofi. M-a spus lui tata şi m-a bătut. Ai mei ştiu că m-am răsturnat şi cu maşina. Am avut viaţă de aventurier.", a declarat acesta.

Prezentă în platoul emisiunii de la Antena 1, mama lui Marius nu a putut să stea deoparte şi a avut o reacţie incredibilă. "Nu ştiam multe lucruri, dar cred că mai şi exagerează", a declarat aceasta.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Drumul ei în competiţia iubirii s-a încheiat! Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminată

VIDEO / Constantin de la "Mireasă pentru fiul meu", un bărbat violent? Detalii scandaloase din trecutul acestuia au ieşit la iveală

E.V 

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro