Mesajul Antoniei pentru tatăl ei de ziua lui! NU a crescut-o, dar ea nu l-a uitat

+4 click pentru
galerie

Pe 16 iulie e ziua mamei Antoniei, iar pe 17 iulie, a tatăul ei. © Sursa foto: Facebook

La doar o zi după ce mama ei şi-a aniversat ziua de naştere, Antonia are un nou motiv de sărbătoare. Tatăl cântăreţei împlineşte o frumoasă vârstă, iar ea a dorit să-i transmită public un mesaj, deşi, bărbatul nu s-a implicat în creşterea şi educaţia sa.

Odată cu urarea emoţionantă, Antonia a făcut publică o fotografie veche în care apare alături de tatăl ei. Cântăreaţa, pe atunci adolescentă, avea o jucărie de pluş în braţe, iar tatăl ei, două.

"La mulţi ani, tată! Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine! Te iubesc!", a scris artista pe o reţea de socializare.

 

Happy Birthday Dad! Thank you for everything you've done for me! I love you!

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro