Nici nu-şi mai aminteşte de Cassandra! Robert de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a logodit cu noua lui iubită

Robert s-a "vindecat" de Cassandra! Fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" are o relaţie de câteva luni cu o blondă sexy, iar astăzi s-au logodit.

Robert şi-a refăcut viaţa amoroasă după plecarea de la "Mireasă pentru fiul". A dat-o uitării pe Cassandra şi suferinţa pe care focoasa stripteusă i-a provocat-o şi se consolează în braţele unei blonde.

Chiar dacă nu are o relaţie de multă vreme, Robert a decis că e timpul să facă următorul pas. Fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a cerut-o de soţie pe iubita lui şi şi-a schimbat starea relaţiei pe Facebook.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

VIDEO / Mirela Vaida a interzis FUMATUL în casa "Mireasă pentru fiul meu": "Ia că mă enervez"

VIDEO / Unul dintre băieţii de la "Mireasă pentru fiul meu" se pregăteşte să-şi ceară iubita de soţie! Detalii fierbinţi despre cum vrea să o convingă

Îl recunoşti? Uite cum arăta un fost concurent al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" la balul bobocilor!

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro