VIDEO / Oana Zăvoranu şochează din nou: "Vreau să mă fac mulatră cu ochi albaştri"

Sursa foto: arhiva

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai efervescente apariţii din showbiz-ul autohton şi reuşeşte mereu să îşi uimească fanii cu „şotiile” pe care le face.

Acum, că a moştenit un imperiu financiar imens, Oana are bani să îşi pună în practică toate planurile la care înainte nici nu visa. Controvesata brunetă şi-a propus să se facă mulatră şi să îşi coloreze ochii chirurgical în albastru.

"Am ajuns la concluzia că trebuie să schimb mai multe lucruri la mine pentru că îmi doresc să şochez. Am început cu dantura şi cred că la sfârşit o să am cei mai scumpi dinţi din România. Toată viaţa mea mi-am dorit să devin mulatră. Aşa cum a devenit Michael Jackson alb, aşa aş vrea şi eu să fac asta. Chiar dacă nu ştiu dacă e posibil. Dar cu bani poţi rezolva orice. Îmi doresc foarte mult să îmi fac ochii albaştri. Se face chirurgical, dar îmi este destul de frică. Dar o să o fac şi pe asta",  a spus Oana la Antena 1.

Oana Zăvoranu, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este de profesie actriţă. A fost căsătorită cu cântăreţul Pepe, iar în prezent are o relaţie amoroasă cu Alex Ashraf.

T.S

Citeşte şi

FOTO / Oana Zăvoranu a dansat în noaptea dintre ani, iar iubitul ei i-a oferit atingeri aproape de locurile intime!

Asta este tranzacția sfârșitului de an! Oana Zăvoranu, mai bogata cu sute de mii de euro

Oana Zăvoranu, răsfăţ de divă. Bea aur de 24 de karate


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro