Ogică a luat cea mai importantă decizie din viaţa lui! A renunţat la ce avea mai scump!

+2 click pentru
galerie

Considerat unul dintre cei mai controversaţi burlaci din showbiz-ul autohton, Stelian Ogică a luat o decizie care îi va schimba radical viaţa.

Stelian Ogică a muncit aproape un deceniu pentru "cel mai mare vis al său" - aşa cum vorbea despre casa ridicată în comuna natală -, iar acum a decis să renunţe la tot. Conacul în care Ogică a investit, potrivit propriilor declaraţii, peste 200.000 de euro, a fost scos la mezat în urmă cu două zile, pe Internet, de o companie care se ocupă de tranzacţii imobiliare. Fără a oferi detalii despre proprietarul imobilului scos la vânzare, reprezentanţii firmei care intermediază tranzacţia au explicat că "marfa" se află la 40 de kilometri de Bucureşti şi că suprafaţa totală a terenului este de 15.000 mp, incluzând un iaz, o livadă şi o mică podgorie.

Luna trecută, Stelian Ogică a fost socru mic, Raluca măritându-se cu fotbalistul Adrian Ropotan. Cu această ocazie, "Spaima loteriei" mărturisea reporterilor SPYNEWS: "Cel mai important cadou pe care l-am făcut fiicei mele este acela că m-am oferit să îi susţin în afacerea în care ea şi Adrian au investit aproximativ un milion de euro. Mai exact, o să îi ajut în continuare cu învestiţiile imobiliare. Îmi doresc ca această afacere să aibă succes”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro