S-a sucit roata la Bollywood. Iulia Vântur, pregătită să-i fure succesul lui Salman Khan

+5 click pentru
galerie

Iulia Vântur are o carieră strălucită în India © SpyNews

S-a întors roata la Bollywood, acolo unde până acum Iulia Vântur era cea în limbă după Salman Khan.

Deşi românca stătea în urma iubitului său, iată că lucrurile s-au schimbat, iar soarele străluceşte pe strada Iuliei Vântur. Românca şi-a îndeplinit visul, acela de a fi artistă la Bollywood. Deşi avea lumea la picioare în România, Iulia Vântur a decis să plece peste hotare pentru a găsi gloria. Şi a reuşit. Chiar dacă până acum Salman Khan era cel care era vedetă în relaţie, lucrurile s-au schimbat, iar frumoasa blondină a luat locul de vedetă.

Lucrurile îi merg cum nu se poate mai bine în India, iar după ce a devenit cunoscută în lumea muzicii, Iulia Vântur a fost ofertată şi să joace în filme. Vedeta a refuzat, însă, pentru că vrea să-şi dedice energia muzicii. De altfel Iulia Vântur este conştientă de ce este în stare şi spunea de curând că ştie care îi sunt capacităţile şi ştie că poate să reuşească ceea ce îşi propupune.

"Ştiu care îmi sunt capacităţile şi ştiu că pot să reuşesc. Tot ce fac acum fac pentru că îmi place şi pentru că am primit un dar şi ar fi păcat să-l irosesc", a spus Iulia Vântur, potrivit Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro