Seri tensionate în bucătărie! Echipajele SMURD au ajuns la "Hell's Kitchen"
Publicat pe 06.04.2015 la 22:04 Actualizat pe 06.04.2015 la 22:14
Stare de alertă la "Hell's Kitchen"! Concurenţii show-ului culinar au dat tot ce au avut mai bun pentru a fi pe placul serviciului de urgenţă. Aceştia au avut onoare de a găti pentru echipajele SMURD, venite să deguste delicatesele bucătăriei Hell's Kitchen.
Stare de alertă la "Hell's Kitchen"! Concurenţii show-ului culinar au dat tot ce au avut mai bun pentru a fi pe placul serviciului de urgenţă. Aceştia au avut onoare de a găti pentru echipajele SMURD, venite să deguste delicatesele bucătăriei Hell's Kitchen.
Restaurantul Hell's Kitchen a fost, astăzi, plin de medici, cele două echipe având onoarea de a găti pentru echipajele SMURD. Se pare însă că toată lumea a avut probleme în a se ridica la așteptările musafirilor. În timp ce în cazul medicilor rapiditatea și exactitatea sunt esențiale, concurenții nu abia au reuşit să se dezmeticească.
Cu meniul modificat și nervii întinși la maximum, cele două echipe au pornit cu stângul la deschiderea restaurantului. Frankie a fost primul care l-a făcut pe Chef Scărlătescu să își iasă din minți, pe motiv că nu spală bine cartofii ce urmează a fi preparați, în timp ce piureul pentru service a lăsat de dorit.
Tudor a avut și el probleme cu prepararea salatei, însă a încearcat să își spele păcatele ajutându-și colegele de echipă. Niciuna nu răspunde însă remarcilor și complimentelor sale.
Aparent, secția de garnituri a fost cea care i-a pus în dificultate pe concurenți, Iana scoțând de două ori garniturile prea sărate sau mult prea picante.
În fiecare LUNI și MARȚI de la 20:30, ai o nouă ediție "Hell's Kitchen: Iadul bucătarilor", iar înregistrările integrale pot fi urmărite pe AntenaPlay!
Foto: A1
Citeste si: