Homepage » Monden » Showbiz intern » Restaurantul The GRILL este #UnulPentruAltul

Restaurantul The GRILL este #UnulPentruAltul

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 07.04.2021 la 11:07 Actualizat pe 07.04.2021 la 14:57

EatZZ, cea mai nouă aplicație de food delivery, este comunitatea prin care susținem industria HoReCa, într-una dintre cele mai grele perioade prin care trece aceasta.

dani otil la masa alaturi de angajatii de la restaurantul sau

Dani Oțil, manager The Grill

Instagram

Prin aplicația eatZZ suntem cu toții #UnulPentruAltul și vom susține restaurantele și bucătarii preferați cu fiecare comandă nouă, cu fiecare livrare făcută. eatZZ.ro este singura aplicație care îi îndeamnă pe toți utilizatorii, inclusiv pe chefi, ospătari, livratori și patroni de restaurante, să recomande alte restaurante și preparate favorite, într-un efort comun de a schimba trendul industriei în mai bine.

Împreună putem oferi încredere și stabilitate afacerilor HoReCa în această perioadă dificilă. Motiv pentru care îți aducem aproape poveștile oamenilor din spatele acestor afaceri și-ți servim pe tavă măiestriile culinare, efortul de echipă și provocările lor.

Deschidem seria articolelor #UnulPentruAltul cu Dani Oțil, de data aceasta în rol de manager The GRILL, unul dintre cele mai fine restaurante de pe scena gastronomică a Bucureștiului.

eatZZ.ro: De cât timp sunteți în industrie și care este specializarea voastră?

Dani Oțil, manager The GRILL: Sunt în industria HoReCa de 4 ani, ne-am apucat de treabă cu gândul la o cafenea, un loc de socializare, unde să degustăm preparate, să vină multă lume, să plece multă lume. Apoi am găsit mai multe idei și locația și ne-am dat seama că ar fi prea puțin o cafenea. Așa că am făcut restaurant.

Partenerul meu are experiență anterioară bogată, ceea ce este un puternic avantaj. A făcut acest lucru mulți ani în alte țări, dintre care ultimii aproape 10 ani în Londra, unde a avut și restaurant, și cafenea. Sigur, s-au adunat 4 ani de experiență și la mine, dintre care un an de pandemie se anulează, dar am suport în experiența lui.

Astfel că meniul nostru are o varietate de preparate, printre cele mai apreciate fiind: creveții Argentina la tigaie, salata The GRILL cu vită, ravioli The GRILL, cocoșel de munte și cartofi gratinați, rasol de berbecuț gătit lent cu piure de păstârnac și pulpă de rata confit și piure cu trufe. La acestea se adaugă, bineînteles, varietăți de burger și pește.

eatZZ.ro: Care este impactul pandemiei asupra ta, la nivel personal? Dar asupra ta profesional?

Dani Oțil: Pe mine în pandemie, după prima lună în care cred că am intrat cu toții de la restaurant în depresie, m-a ținut cu motoarele pornite emisiunea. Noi mergeam la emisiune deși nu aveam invitați, dar ne străduiam să facem content, nu știam ce o să urmeze. Dar după emisiune, mă duceam la restaurant și încercam să punem pe picioare o treabă care nouă nu ne-a funcționat niciodată, și anume – delivery.

Fiind restaurant din nordul orașului, oamenii erau obișnuiți să vină la restaurant, rar să-și ia mâncarea la pachet. Secțiunea To Go nu a mers mai niciodată, iar delivery nu a funcționat pur și simplu. Ne-a luat aproape două luni să facem să meargă acest lucru și cred că efortul de a porni delivery a contat pentru noi; ne-am pus mintea la contribuție mai mulți colegi și efortul ăsta ne-a ținut în viață.

După ce am dat drumul la treabă și piața s-a modificat de la sine, practic organic, iar lumea a cerut tot mai mult delivery, am început să ne relaxăm. Consider că povestea asta a fost ca un calmant pentru ceea ce am trăit în acele momente: ospătarii nu știau dacă vor mai veni la muncă, în bucătărie nu se știa nimic, noi susțineam business-ul din buzunar și nu știam pentru câte luni putem să o facem.

eatZZ.ro: Ce mănânci foarte des din bucătăria voastră? Ce fel de mâncare ne recomanzi din bucătăria voastră?

Dani Oțil: Mănânc zilnic de la restaurant, eu nu gătesc acasă. Practic, în calculul de eficiență eu am inclus acest lucru, adică sumele colosale pe care le plăteam restaurantelor înainte de a avea restaurant. Și cred că în felul acesta susțin un mic business.

Sunt un personaj carnivor și consum multă carne. La restaurant avem carne bună, importăm carne din Argentina și America, dar avem și surse de carne din România. Mă laud cu vita românească, dar pe care trebuie să știi să o prepari.

De curând am schimbat furnizorul și pentru vegetale pentru că avem post lung în România și trebuie să ne adaptăm; stăm foarte bine și pe partea asta.

De două ori pe săptămână primim pește din Italia, așa am învățat să mănânc și pește. Mie nu mi-a plăcut peștele în copilărie, nu am mâncat fructe de mare până la 30 și ceva de ani, dar încet-încet am învățat să le mănânc și chiar le apreciez. De câte ori primim pește sau fructe de mare proaspete din Italia, schimb carnea pe pește.

eatZZ.ro: Suntem convinși că ești mare iubitor al preparatelor voastre, dar când ai poftă de altceva, ce alegi?

Dani Oțil: Eu în marele lockdown sunt recunoscut în HoReCa că am comandat, cel puțin o dată pe săptămână, de la unul dintre colegi. Era chiar funny cum, în perioada aceea când se făcea livrare chiar cu personalul, venea șeful de sală de la niște vecini și i se părea tare ciudat să aducă mâncare de la ei la noi, tot într-un restaurant. Adică nu comandam pe o adresă de casă, ci tot pe o adresă de restaurant. Am mâncat de la arăbesc în lockdown, am mâncat preparate românești, am mâncat de la Zexe.

Îmi plac mâncărurile de la ZEXE pentru că nu le găsești oriunde, de exemplu: au sărmăluțe de mistreț în foi de varză, au sărmăluțe din piept de gâscă, au fălcuțe, au coadă de tăuraș, ceea ce găsești rar la un spaniol din București pentru că ei o pregătesc foarte bine. Fiind carnivor, m-am mutat în zona asta cu meniul și mi-e foarte bine.

eatZZ.ro: Ai un mesaj pentru noi? O poveste? Un sfat?

Dani Oțil: Un mesaj pentru cei care se uită acum la Horeca oarecum nedumeriți este că fiecare masă, fie ea comandată, fie la restaurant, ar trebui să fie apreciată 120%. Pentru că a trebuit să vină 2020 să ne dăm seama că prețuim cu adevărat restaurantele și Horeca acum, când știm că nu le putem avea.

eatZZ este cea mai proaspătă aplicație de food delivery din România, lansată sub sloganul „Unul pentru altul”. Fără intermediari, oferind mai multă siguranță şi comisioane mai mici,

eatZZ îndeamnă utilizatorii să se sprijine unul pe celălalt, pune accent pe respect și ajutor reciproc și încurajează competiția sănătoasă.

De la preparate tradiționale, cu specific românesc, la bucătăriile internaționale europene și nu numai, eatZZ le propune utilizatorilor o gamă variată de opțiuni pentru mic dejun, prânz, cină și “orice poftă există între ele”, după cum spun chiar ei.

eatZZ este momentan disponibil exclusiv pentru bucureșteni în App Store și Google Play, dar și pe website-ul www.eatzz.ro. Platforma îşi propune ca în viitor să ajungă în cât mai multe zone din ţară.

Este timpul să fim mai mult unul pentru altul. Tu fii pentru noi în aplicația EatZZ. Descarcă! Comandă! Poftă bună!

eatZZ.ro

CITESTE SI: Dani Oțil, speriat de rolul de tătic. Ce a declarat iubitul Gabrielei Prisăcariu: ”Nu sunt pregătit”

În articolul
Restaurantul The GRILL este #UnulPentruAltul
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. Făcea parte din echipa lui Alexandru Sautner: „Îmi venea să plâng” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:59
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. Făcea parte din echipa lui Alexandru Sautner: „Îmi venea să plâng” / VIDEO
  • Concurentul care a părăsit competiția
  • Alexandru Sautner a pierdut un om
De ce boală suferea nepotul lui Tzancă Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, după o luptă grea: „Un copil așa bun...”
Showbiz intern • ieri la 23:30
De ce boală suferea nepotul lui Tzancă Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, după o luptă grea: „Un copil așa bun...”
  • Boala de care suferea nepotul lui Tzancă Uraganu
  • Lucas a dus o luptă grea
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat al patrulea battle. Emoții mari pentru jurați și concurenți: „Le cer scuze că...”  / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 22:57
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat al patrulea battle. Emoții mari pentru jurați și concurenți: „Le cer scuze că...” / VIDEO
  • Echipa care a câștigat al patrulea battle
  • Emoții mari
Xtra Night Show. Ce relație are în prezent Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău. Cum se înțeleg cei doi: "Nimeni nu este perfect..." / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 22:56
Xtra Night Show. Ce relație are în prezent Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău. Cum se înțeleg cei doi: "Nimeni nu este perfect..." / VIDEO
  • Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Gabi Bădălău
  • Cum se înțeleg cei doi în prezent
Tzancă Uraganu, în doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu să te odihnească, copil frumos și bun” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:21
Tzancă Uraganu, în doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu să te odihnească, copil frumos și bun” / FOTO
  • Nepotul lui Tzancă Uraganu a murit
  • Momente grele pentru familia manelistului
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a avut o criză de nervi! Ce l-a scos din minți pe jurat: „Bucătarii lui pește” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 21:55
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a avut o criză de nervi! Ce l-a scos din minți pe jurat: „Bucătarii lui pește” / VIDEO
  • Chef Orlando Zaharia a avut o criză de nervi
  • De ce s-a enervat juratul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
recomandare pe observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Schimbare majoră pentru șoferii cu permis categoria B! Klaus Iohannis a semnat decretul
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră pentru șoferii cu permis categoria B! Klaus Iohannis a semnat decretul
Horoscop 30 aprilie 2024. Balanțele fac un pas important în relația de cuplu, Scorpionii au noroc la bani
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 aprilie 2024. Balanțele fac un pas important în relația de cuplu, Scorpionii au noroc la bani
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
recomandare pe antena3.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru românii care primesc pensii și salarii
recomandare pe dailybusiness.ro
Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru românii care primesc pensii și salarii
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
recomandare pe dailybusiness.ro
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
recomandare pe Jurnalul.ro
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț
recomandare pe a1.ro
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț
Close