Simona Gherghe a făcut-o după doi ani! Cu zâmbetul larg pe buze a împărtăşit totul cu prietenii: "Super zi"

foto: facebook

Simona Gherghe a avut un weekend reuşit şi dovadă stă zâmbetul ei larg. vedeta a spus că a reuşit să o facă după doi ani.

Simona Gheghe a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii de la munte, la Poiana Braşov. Prezentatoarea "Acces direct" le-a mărturisit acestora că nu mai făcuse asta de doi ani.

Zâmbetul larg, sclipirea din ochi şi imaginile feerice sunt dovada că Gherghe s-a simţit extraordinar pe pârtie. Vedeta a experimentat chiar şi trasul cu puşca."În Poiana Braşov, după doi ani. Super zi", este mesajul care însoţeşte imaginile postate de Simona Gherghe pe o reţea de socializare.

(foto: facebook)

Simona Gherghe trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, de doi ani. Emisiunea "Acces Direct" poate fi urmărită de luni până vineri începând cu orele 17:30 pe Antena 1.

Citeşte şi:

FOTO / Ea e bunica Simonei Gherghe: Are 91 de ani şi se uită zilnic la "Acces direct"! "Mă ceartă de fiecare dată când..."

Simona Gherghe și-a câștigat primii bani la 14 ani. Dacă te-așteptai să spună că din televiziune, te înșeli

VIDEO / Asta da lecţie de diplomaţie! Simona Gherghe, faţă în faţă cu bărbatul care nu s-a spălat de 16 ani

VIDEO / Imagini din timpul pauzei de publicitate de la "Acces direct"! Simona Gherghe, răsfăţuri dulci înainte de emisiune

A.E.D.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro