Simona Gherghe a primit un cadou special! Imediat l-a pozat pentru a-l arăta prietenilor

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: facebook

Mai este o singură zi și vom trece în anul 2017. Simona Gherghe a primit un cadou special și imediat l-a pozat pentru a-l arăta și prietenilor ei.

Prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" a primit un tablou, foarte special pentru ea se pare. În fotografia este un om care schiază, un sport pe placul Simonei Gheorghe.

"Cel mai frumos cadou", a scris Simona Gherghe în dreptul fotografiei. Nu știm însă de la cine a primit simona Gherghe acest cadou special. "Sărbători fericite alături de cei dragi! La mulți ani, si un an nou fericit! Foarte frumos tabloul", i-au scris fanii.

Simona Gherghe prezintă "Acces direct", o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.

R.P.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro