Simona Gherghe, cucerită total de o fetiță. O prinde de minune ipostaza de mămică

Simoa și fetița / foto: captuiră video

Familia care locuiește în baracă a venit în această seară la ”Acces Direct” și a impresionat pe toată lumea cu povestea de viață atât de dificilă.

Gianina, fetița cea mare a familiei, a uimit pe toată lumea cu dezinvoltura ei și a cucerit-o pe Simona Gherghe, care a ținut-o în brațe minute în șir și a vorbit cu ea.

Tatăl a dezvăluit unde pot fi găsiți de către cei care vor să îi ajute:

”Baraca este în spatele Muzeului CFR, unde pleacă autocarele spre Olanda și Elveția”
, a declarat bărbatul.

O telespectatoare care a intrat în direct a dezvăluit ce știe despre Melinda și despre familia sa:

”Melinda nu a avut o educație și a crescut pe stradă, dar își crește cu cinste cei doi copii și este admirabil, făcând o comparație între ea și Claudia, cealaltă mamă”, a dezvăluit o fostă prietenă a femeii care locuiește în baracă.

Veștile bune nu se opresc aici, iar viața familiei se va schimba radical. Cei patru au primit din partea unui telespectator o șansă nesperată:

”Eu le asigur cazarea îndr-un motel și două locuri de muncă, dar și mâncarea necesară pentru toți patru”, a spus bărbatul în această seară.

Emisiunea ”Acces direct” este prezentată de către Simona Gherghe, de luni până vineri, de la orele 17.00, până la 19.00. În cadrul emisiunii, cele mai dramatice cazuri sunt cunoscute publicului din România, iar echipa caută să ofere ajutorul.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro