VIDEO / Aici stă Brigitte Sfăt fără Ilie Năstase! Ce a observat toată lumea în imagini

Brigitte Sfăt şi prietena sa © Facebook

Brigitte Sfăt pare din ce în ce mai bine de când s-a separat de Ilie Năstase. Vedeta s-a obişnuit să stea singură în casă, mai ales uitându-ne la ceea ce se vede într-un flmuleţ postat recent de vedetă.

Bruneta tenismenului a surprins câteva colţuri ale casei ei. În locul de amintiri şi fotografii, dacă de fel soţii au poze de familie, Brigitte a renunţat la Ilie Năstase şi a ales ca poze de tablou numai imagini cu ea.

De asemenea, pe fundal se auzea piesa "You Don't Own Me" (n.r.: Nu mă deţii), a căror versuri par potrivite pentru situaţia în care vedeta a mărturisit destul des că se află.
"Nu mă deţii, nu sunt una din jucăriile tale/ Nu mă deţii, nu-mi spune că nu pot să ies cu alţi băieţi.
Nu-mi spune ce să fac/ Nu-mi spune ce să zic/ Te rog, când ies cu tine, Nu mă așeza în vitrină, ca pe un trofeu",
spun versurile melodiei.

De când s-a operat la nas, Brigitte Sfăt s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, însă acum totul este mult mai bine, mai ales că tenismenul a îngrijit-o.

"Nasul meu este foarte bine, nu are legătură. Am răcit, am făcut roşu în gât şi sunt foarte bine că am luat antibiotice şi m-am simţit rău, am făcut febră doar în noaptea de Înviere atâta tot, dar sunt foarte bine. Mulţumesc lui Dumnezeu. Nu mai am nici roşu în gât, răcită. Am răcit. A fost şi Ilie la Timişoara, noi încă suntem la Timişoara şi am petrecut în familie. El a fost cel care m-a îngrijit cât am fost bolnavă.", a declarat Brigitte pentru Antena Stars.

Din 2010 este căsătorită cu Ilie Năstase, aşa că, în prezent, se numeşte Brigitte Năstase. Vedeta mai are două surori; una dintre ele este Cristina Szeifert.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro