VIDEO / Caz tulburător! Micii pistruiaţi, aruncaţi în stradă! Mama, la căldurică, la amant?

Micii pistruiaţi duc o viaţă foarte grea © FOTO: Facebook

Tata Ionuţ încearcă din răsputeri să îşi crească singur cei trei copii. Soţia l-a părăsit şi de mai multe luni de zile nu a dat niciun semn. După spusele bărbatului, aceasta a fugit la amant. Copiii duc un trai greu, mai ales că au fost daţi afară din casa în care locuiau.

În toamna anului trecut, mama Mihaela şi-a abandonat cei trei copiii, dar şi soţul. Tata Ionuţ a declarat că a fugit la amant şi l-a lăsat singur să aibă grijă de Mădălina, Teodora şi de Adrian. Are o viaţă foarte grea, mai ales că a fost dat afară din casa în care a locuit.

"A plecat fără niciun motiv, a zis că nu e sluga noastră. A plecat pur şi simplu. Nu avea niciun motiv să plece." a declarat tata Ionuţ la "Acces Direct". 

Bărbatul nu ştie acum unde o să locuiască sau ce o să facă cu copiii săi. Un asistent social l-a sfătuit să dea copiii pe mâna statului, însă tata Ionuţ nici nu a vrut să audă de aşa ceva, după cum a spus la "Acces Direct".

Toate declaraţiile acestuia au fost date peste cap de către vecinele soţiei sale. Femeile sunt de părere că mama Mihaela a fugit de acasă din cauza lui, deoarece tata Ionuţ nu se purta bine cu ea.

C.P.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro