VIDEO & FOTO / Karmen şi-a lansat un clip HOT-HOT! Fiica lui Minune a filmat GOALĂ în cadă! Îţi place cum sună piesa "Viciul meu"?

+4 click pentru
galerie

E zi cu motive de bucurie uriaşe pentru Karmen Minune! Artista şi-a lansat cel mai nou clip. Este vorba despre videoclipul "Viciul meu" pe care l-a filmat în Statele Unite ale Americii împreună cu iubitul ei. La acest single, fiica lui Adi Minune a colaborat cu artistul Achi, cunoscut pentru melodia "Get Up and Dance", lansată împreună cu Antonia. © Sursa foto: captură Youtube

E zi cu motive de bucurie uriaşe pentru Karmen Minune! Artista şi-a lansat cel mai nou clip. Este vorba despre videoclipul "Viciul meu" pe care l-a filmat în Statele Unite ale Americii împreună cu iubitul ei, Bogdan Daragiu. La acest single, fiica lui Adi Minune a colaborat cu artistul Achi, cunoscut pentru melodia "Get Up and Dance", lansată împreună cu Antonia.

"• Iubirea ta e viciul meu • Definiţia acelei iubiri care arde atât de tare, încât devine dependenţă. Vicii avem cu toţii, însă cel mai des întâlnit si totodata nespus viciu, este iubirea!", a  scris recent Karmen Minune pe pagina sa de Facebook.

Karmen şi Bogdan Daragiu au mers într-o vacanţă de neuitat în America în urmă cu aproape trei luni. Acolo, iubitul artistei a ţinut mai multe workshop-uri pentru tinerii americani şi nu numai. Şi, se pare că printre orele de muncă, el şi-a găsit timp să o ajute pe Carmen Minune să filmeze un clip hot-hot.

Videoclipul melodiei "Viciul meu" a fost lansat la nici o lună de când a apărut clipul "Minte-mă".

Carmen, fiica lui Adi Minune, are 19 ani, însă deja e cunoscută pe plan muzical, căci a scos piese care sunt pe buzele tuturor. Una dintre melodiile de succes ale tinerei cântăreţe este "Domino". Aceasta a atras atenţia asupra ei, după ce a fugit de acasă cu fostul iubit, Franco, împreună cu care a avut o relaţie cu năbădăi. În prezent, cântăreața se iubește cu regizorul Bogdan Daragiu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro