VIDEO / Gina Pistol a dat RĂSPUNSUL MULT AŞTEPTAT de Chef Cătălin Scărlătescu: "O să scot rochia de mireasă şi o probez"

Gina Pistol a spus că promisiunea potrivit căreia se va căsători cu chef Cătălin Scărlătescu atunci când va slăbi până la 90 de kilograme a fost o glumă. © Sursa foto: arhivă

După ce i-a promis lui Chef Cătălin Scărlătescu faptul că-l va lua de soţ dacă va slăbi, Gina Pistol a făcut noi dezvăluiri. Toate astea la scurt timp după ce carismaticul chef a topit mai multe kilograme.

Gina Pistol a dat cărţile pe faţă şi a mărturisit că a fost doar o glumă pe care îşi permie să o facă cu chef Cătălin Scărlătescu. Prezentatoarea tv l-a felicitat pentru kilogramele pe care le-a dat jos şi se bucură că a luat acea decizie. Totodată, vedeta a spus că nu crede că ea e motivul pentru care Cătălin Scărlătescu s-a pus pe slăbit. 

"Păi, nu ştiu, scot rochia de mireasă din portbagaj, o probez să văd dacă îmi mai este bună şi apoi aştept... până o să îl întâlnesc pe Făt-Frumos. Nu, Cătălin Scărlătescu îmi este foarte drag, îmi e un prieten foarte bun, ne leagă o prietenie şi suntem şi colegi. (...) însă, noi avem glumele noastre; mă bucur că e pe drumul cel bun, că şi-a tras singur un semnal de alarmă – dar nu cred eu că sunt motivul pentru care a slăbit. (...) Nu, nu am rochia pregătită... cine ştie, până mă mărit eu, poate se demodează. (...). Noi ne auzim la două, trei zile la telefon.", a dezvăluit Gina Pistol în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.

În urmă cu ceva timp, Gina Pistol a spus că îl ia de bărbat pe Cătălin Scărlătescu dacă slăbeşte şi ajunge la 90 de kilograme. După acest incident, chef-ul s-a pus serios pe slăbit şi pare că se ţine de treabă. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro