VIDEO / Ovidiu Lipan se însoară?! Reacţia avută când a fost întrebat de Corina Chiriac: "De ce îi dăm atâta importanţă?

Ovidiu Lipan © Facebook

Celebrul toboşar Ovidiu Lipan "Ţăndărică" este un tip liniştit care îşi vede de viaţa lui tihnită! Îşi face plimbarea de după-amiază, urcă în apartamentul său luxos, situat în zona zero a Capitalei, care a costat cel puţin 150.000 de euro. Totuşi, nu a uitat nici de însurătare şi nici de Corina Chiriac!

Toboşarului îi place să trăiască în lux şi, chiar dacă nu a spus concret cât a dat pe aparamentul său, a lăsat de înţeles faptul că acesta a fost extrem de scump.
"100 metri. 100.000 nu a fost nici terenul. În această zone e cam 4.000 de euro metrul pătrat construit, 2.000 metrul pătrat terenul. Poate costă chiar mai mult(de 150.000-200.000 de euro). Vecinul aici a luat 230 de metri cu 700.000 de euro", a recunoscut Ovidiu Lipan.

Fin cunoscător al vestimentaţiei masculine, maestrul are o sumedenie de pălării aşezate, uşor dezordonat, în vestibul! Ovidiu Lipan a arătat tuturor şi costumele sale, parfumurile scumpe, dar şi felul în care a aranjat casa, adică în stil feng shui.
Întrebat dacă anul acesta va fi unul cu noroc, adică unul în care urmează să se însoare, toboşarul nu a exclus deloc această variantă.
"Este cât se poate de posibil. Timpul este relativ pentru că noi trăim într-o iluzie", a mai spus vedeta.

Întrebat despre sentimentele pentru Corina Chiriac, cu care s-a iubit în urmă cu foarte mulţi ani, pe când Ţăndărică avea 19 ani, iar marea cântăreaţă ceva mai mulţi, artistul a avut o reacţie de răbufnire.
"E o parte din viaţa mea sau din viaţa fiecărui om care are o dragoste specială. Eu am întâlnit-o la 19-20 de ani. Ne-am schimbat, eu sunt alt personaj. Crezi că ea a fost singura femeie din viaţa mea sau cea mai importantă? De ce îi dăm atâta importanţă?", a declarat, într-un final, artistul.

Ovidiu Lipan este un muzician, compozitor și baterist român, cunoscut ca membru a două formații marcante de muzică rock din România, Roșu și Negru și Phoenix.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

S.O.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro