VIDEO /Thalia, irezistibil de sexy la 46 de ani! A îmbrăcat o rochie ultra scurtă, ce i-a lăsat la vedere lenjeria intimă! Fanii au văzut tot!

Vârsta pare să stea în loc pentru celebra cântăreaţă Thalia, care a făcut senzaţie la Premiile "Lo Nuestro A La Musica Latina", acolo unde a impresionat nu doar cu o ţinută ultra sexy, ci şi cu o atitudine de femeie fatală.

Dornică să fie în centrul atenţiei, Thalia a uitat de vârsta pe care o are şi a făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

Astfel, ea a îmbrăcat o rochie roşie, foarte scurtă şi transparentă, iar în timpul mişcărilor inedite pe care le-a făcut, i s-a văzut lenjeria intimă. Chiar şi aşa, ea nu s-a ruşinat nici măcar puţin şi a continuat să-şi facă "treaba".

Thalía Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalía, este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard.

Datorită succesului telenovelelor în care Thalía a avut rolul principal, ea a fost numită „La reina de las novelas", iar albumele sale premiate cu multi-discuri de platită în America Latină i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino” sau „Regina muzicii pop".

Citeşte şi:

Atingeri kinky în plină zi! Thalia s-a lăsat pipăită de soţul ei

Imaginea cu care Thalia şi-a dezamăgit fanii! Nu a mai rămas nimic din frumuseţea ei de altădată

T.F.S

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro