VIDEO / Toţi credeau că se iubeşte cu Vica Blochina, dar gândul lui e în altă parte! Cătălin Botezatu a dezvăluit cine îi ocupă primul loc în inimă: "E amanta perfectă"

foto: arhiva

Presa mondenă vuia că Vica Blochina şi Cătălin Botezatu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă inima creatorului de modă este dată altcuiva. Acesta a vorbit despre amanta perfectă.

Cătălin Botezatu a acordat un interviu emisiunii "Un show păcătos" în cadrul căruia a vorbit despre viaţa lui amoroasă. Creatorul de modă a mărturisit că moda ocupă primul loc în inima lui şi că ea este amanta perfectă.

"Moda e amanta perfectă: niciodată nu te înşeală şi-ţi dă mereu satisfacţii. Sper ca Dumnezeu să mă iubească şi să mă ţină mai mult aici. Am 5 stenturi în inimă. Dana a fost adevărata mea iubire. Ea m-a făcut să fiu bărbat şi pe ea am iubit-o",
a declarat Cătălin Botezatu la "UN show păcătos", de la Antena 1.

Cătălin Botezatu şi Vica Blochina au anunţat că au o relaţie în urmă cu doar câteva luni, când blonda focoasă a postat pe contul personal de socializare mai multe imagini în care apărea sărutându-se cu Bote.

Citeşte şi:

A.E.D.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro