VIDEO / Un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a zis-o iubitei sale în direct! "Vreau să facem dragoste"

Sursă foto: captură Antena Stars

Două cupluri controversate şi celebre din show-ul "Mireasă pentru fiul meu", au venit astăzi în platoul emisiunii "Star Matinal de weekend". Cei patru foşti concurenţi au fost puşi să treacă prin probe decisive, iar unul dintre concurenţi i-a făcut o declaraţie specială iubitei lui.

Elly şi Cristian au fost invitaţi în platoul emisiunii "Star Matinal de weekend" alături de Cristina şi Andrei din acelaşi show. Celor două cupluri le-au fost puse la încercare comunicarea şi prietenia.

La o probă decisivă, când băieţii au trebuit să fie romantici după ce au tras helium dintr-un balon, unul dintre concurenţi i-a făcut o declaraţie "absolută" iubitei lui: "Vreau să facem dragoste când ajungem acasă".

Vezi cine a fost curajosul aici!

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.

Citeşte şi:

S-a dat de gol că este însărcinată. O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” așteaptă un bebeluș

Surpriză COLOSALĂ! O fostă concurentă "Mireasă pentru fiul meu" se reîntoarce în competiţie pentru unul din băieţi: "Am venit din Germania pentru el"

A fost criticată că s-a îngrăşat, iar acum a luat măsuri! Ce face Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" ca să ardă kilogramele în plus

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro