Vrea să intre din nou în competiţie? Petru a pus ochii pe una dintre cele mai controversate concurente de la "Mireasă pentru fiul meu"

Petru de la "Mireasă pentru fiul meu" a format un cuplu cu Ana pe parcursul competiţiei, dar acum pare că a uitat-o definitiv. Tânărul a pus ochii pe o altă concurentă.

După ce s-a despărţit de Ana, Petru a fost surprins în compania mai multor tinere, ca un adevărat Don Juan. Acum, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" este cu gândul la Liliana, deoarece şi-a îndemnat prietenii virtuali de pe o reţea de socializare să o voteze.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

VIDEO / Mirela Vaida a interzis FUMATUL în casa "Mireasă pentru fiul meu": "Ia că mă enervez"

VIDEO / Unul dintre băieţii de la "Mireasă pentru fiul meu" se pregăteşte să-şi ceară iubita de soţie! Detalii fierbinţi despre cum vrea să o convingă

Îl recunoşti? Uite cum arăta un fost concurent al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" la balul bobocilor!

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro