Paparazzi / 14 Apr
Cristina, iubita lui Dorian Popa, cu care acesta are o relaţie de câteva luni bune, încearcă să-şi surprindă partenerul cu câte o glumă, atenţie, sau...cu ce poate. Numai că, blonda şi-a dat frâu liber imaginaţiei de faţa cu prietenii artistului, iar reacţia acestuia n-a fost deloc cea aşteptată!
Paparazzi / 13 Apr
În loc să petreacă o noapte în club sau cu prietenii la un restaurant de fiţe, Oana Zavoranu a ajuns să facă plângere la poliţie! Cel reclamat - nimeni altul decât Tomer, cel despre care s-a tot speculat ca ar fi iubitul focoasei brunete.
Paparazzi / 12 Apr
Scump la vedere de când despărţirea de Andreea Bălan a trecut de la stadiul de bârfă la cel de informaţie sigură şi asumată de artistă, Keo a avut o apariţie surprinzătoare, în plină stradă, la miezul nopţii.
Paparazzi / 11 Apr
Oana Ioniţă este în al nouălea cer de când a devenit mămica unui băieţel frumos şi sănătos. La trei zile după operaţia de cezariană, vedeta şi fiul au primit undă verde de la medici să părăsească maternitatea.
Paparazzi / 10 Apr
În mod ironic, taman zilele însorite ale primăverii par să aducă furtună în cuplul Cruduţa-Nilă. Când totul părea să meargă din ce în ce mai bine între ei şi amândoi recunoscuseră că au atins maturitatea necesară pentru a evita conflictele inutile, un nou episod dramatic s-a turnat, la un restaurant din parcul Herăstrău.
Paparazzi / 09 Apr
Raluca Macovei, în mari tandreţuri cu fotbalistului Gabi Iancu şi, potrivit apropiaţilor, ar forma un cuplu de aproape şase luni. Nu ştim cum s-a întâmplat asta, în condiţiile în care, în urmă cu numai două luni, gura târgului spunea că Raluca se iubeşte cu Florin Salam!
Paparazzi / 08 Apr
Toată lumea a comentat îndelung ceea ce a fost numită „desparţirea anului”: pe când mai că se auzeau clopote de nuntă, Andreea Bălan şi Keo şi -au spus adio fără prea multe explicaţii. Doar cele date de Andreea, gen că viitorul ei soţ nu e tocmai responsabil. Ei bine, lucrurile par a fi total diferite!
Paparazzi / 07 Apr
Stelian Ogică s-a cuminţit. După ce a umblat din floare-n floare, încercând când una când alta, acum, pare să-şi fi găsit naşul. Roxana Dobriţoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea i-a furat inima! Vezi imagini inedite cu cei doi în mari tandreţuri!
Paparazzi / 06 Apr
Celebrul cântăreţ columbian J Balvin a înnebunit româncele şi s-a aflat la un pas de a pleca din ţară combinat. Ajutat de muzica pe care o cântă, fizic, dar mai ales de mişcările lascive, artistul a provocat o adevărată isterie în faţa scenei, dar şi în spatele ei, unde o şatenă sexy l-a acaparat cu totul!
Paparazzi / 06 Apr
Prin mariajul cu Andrea Marin, România i s-a dezvăluit foarte mondenă lui Tuncay Ozturk. Fără niciun efort, fizioterapeutul a accesat cercurile înalte ale societăţii, iar vedetele l-au primit printre ele cu braţele deschise. Atât de deschise încât turcul a ajuns să interacţioneze cu ele şi dincolo de covorul roşu al întrunirilor mondene.
Paparazzi / 05 Apr
Andra a fost singura artistă care a urcat pe scena ZU Music Awards de patru ori, fiind considerată cea mai bună voce feminină a anului trecut. Dar, din păcate pentru ea, un detaliu foarte important i-a stricat imaginea. Transpiraţia i-a ieşit nu doar prin piele, ci şi prin rochie, iar rezultatul a fost...dezastruos!
Paparazzi / 04 Apr
Tânărul Tunkay s-a dovedit a fi un bărbat fără experienţă atunci când s-a trezit faţă în faţă cu... pompa la care intenţiona să facă plinul maşinii Andreei Marin. După ce s-a rotit şi s-a codit pe lângă ea a decis, vitejeşte, să cearăajutorul unui angajat.
Paparazzi / 03 Apr
La o lună de la "cazarea" soţului ei în Penitenciarul Rahova, viaţa Corinei Stoica pare să fi intrat în normal. Femeia s-a apucat deja să renoveze locuinţa şi a renunţat la verigheta pe care a purtat-o timp de 20 de ani.
Paparazzi / 03 Apr
Sfârşitul de martie, cu miresmele incitante de muguri pocniţi, cu adieri calde şi seri bâlnde l-a neliniştit, se pare, pe Jean de la Craiova.Casa n-a mai fost casă, masa n-a mai fost masă, aşa că simpaticul manelist a pornit să-şi caute fericirea prin alte părţi. Şi tot căutând-o, a ajuns, la drum de seară, într-un hotel obscur de prin cartierul bucureştean Titan...
Paparazzi / 02 Apr
Este o femeie înaltă, are 1.86 m, şi puţini bărbaţi îi ajung la nas. Astăzi îşi sărbătoreşte ziua de naştere, prilej cu care mai mulţi domni i-au făcut urări diverse şi au pupat-o pe obraz.
Paparazzi / 02 Apr
Deşi nu vrea să recunoască în ruptu' capului că se iubeşte cu Mihai Răduţ de la Steaua, Alina Crişan tace şi face, evident cu mijlocaşul roş albaştrilor. Cei doi petrec tot mai mult timp împreună şi se bucură şi de compania colegilor din Ghencea, semn că, lucrurile dintre ei, nu-s doar de-o...primăvară!
Paparazzi / 01 Apr
De când soţul ei a ajuns după gratii, Luminiţa Popescu nu-şi găseşte liniştea. Privirea pierdută şi paloarea feţei îi trădează zbaterile interioare, iar acţiunile disperarea de a-şi regăsi echilibrul. Doar o minune i-ar putea aduce acum bărbatul acasă, iar ea se roagă pentru una.
Paparazzi / 01 Apr
Dispariţia fulgerătoare a fostului ei soţ, care şi-a găsit sfârşitul, la începutul anului, în urma unui accident în Munţii Apuseni, pare să o macine în continuare pe Romaniţa Iovan. La trei luni de la înmormântarea pilotului, creatoarea de modă este tot în doliu şi pare blocată în...amintiri.
Paparazzi / 01 Apr
Când nu-şi mai ascunde amanta care nu a împlinit nici jumătate din vârsta lui, iar soarele de afară străluceşte îmbietor, Vasile Turcu scoate din şifonier haine absolut surprinzătoare, tinereşti şi multicolore.
Paparazzi / 30 Mar
A trecut un an de când soţul şi tatăl copilului ei este închis într-un penitenciar din Franţa şi este cercetat pentru trafic de cocaină – 700 kg. După luni grele de suferinţă, conştient de gravitatea situaţiei în care se află, Frank Colin a decis să-i redea libertatea Mariei Marinescu şi au stabilit să divorţeze. Din acel punct, ea şi-a putut vedea mai departe de viaţa ei... fără el.
Paparazzi / 30 Mar
În viaţa lui Octavian Bellu există o fiinţă care-l poate lua de lângă Mariana Bitang, şi-i este la fel de dragă. Este vorba despre câinele lui, un lup foarte frumos de care antrenorul are mare grijă. Îl vaccinează şi-l duce periodic la cosmetică!
Paparazzi / 29 Mar
Cunoscut drept un mare iubitor al sportului, Bogdan Vlădău a acceptat se pare propunerea de a deveni antrenorul personal al bunului său prieten Mircea Bărbulescu. Designerul este hotărât să dea jos câteva kilograme până la începutul verii.
Paparazzi / 28 Mar
Iasmin Latovlevici, unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai lui Reghecampf, şi cel care a şi deschis scorul în derbyul cu Dinamo, are o viaţă extrasportivă demnă de luat exemplu. Nu frecventează cluburile, nu pierde nopţile, ci se relaxează în parc cu soţia însărcinată. Vezi cât de grijuliu este cu jumătatea lui!
Paparazzi / 28 Mar
Petrişor Ruge, partenerul de dans al Andreei Bălan, pare să fi căzut în mrejele uneia dintre dansatoarele artistei. O brunetă sexy, cu forme voluptoase, lăsate la vedere, îl strânge în braţe cu foc şi-i aruncă priviri drăgăstoase!
Paparazzi / 28 Mar
Ianna Novac, fosta componentă a trupei ASIA, proaspătă mămică, nu se dezlipeşte de micuţa Erika nici măcar atunci când are de spectacol. Pentru că o alăptează, o ia cu ea peste tot. Vezi cum se descurcă!
1
2
3
4
5
»
Antena 1
Aflată la un eveniment simandicos, frumuseţea din imagine a avut parte de cel mai enibil moment al vieţii ei. Vântul puternic a lăsat-o în...
De când se știe a fost o persoană voluptoasă. Greutatea sa a fost întotdeauna peste limita dorită. Avea să se împace cu gândul, până...
AntenaStars
Toată lume îl cunoaște pe Bodo! Un cântăreț talentat și fostul ginere a lui Băsescu! Puțină lume știe că este pasionat de bucătărie...
Corina a dat concertele pe gătit. Cântăreaţa respectă cu sfinţenie tradiţiile de Paşte aşa că a trecut la cratiţe.
Observator.tv
Deşi greu de crezut, da, Posh Spice împlineşte 40 de ani! Soţia lui David Beckham reuşeşte să îmbine perfect viaţa de familie cu cea a...
O poveste incredibilă face înconjurul lumii! Un iranian, condamnat la moarte pentru că a ucis un tânăr, a fost salvat în ultima secundă...
Euforia.TV
Lumea animalelor reprezintă un tărâm plin de lucruri minunate pentru noi oamenii
Conform rezultatelor unui sondaj recent făcut de Dr. Oz, femeile dedică în medie în jur de 55 de minute pe zi felului în care arată. Lucrul...
Realitatea.net
O italianca pretinde ca a fost rapita si lasata insarcinata de extraterestri. Este vorba despre cel mai impresionant caz de rapiri extraterestre...
Octavian Chiorean, de numai 23 de ani s-a stins din viaţă, asta după ce în seara zilei de vineri a pierdut controlul asupra motocicletei...