Cum i-a stricat ploaia planurile! Bianca, disperată: ”Fetița mea, fetița mea”

+3 click pentru
galerie

Botezul fetiței Biancăi Drăgușanu a decurs perfect. La Biserică, micuța Sofia nu a plâns mai deloc, iar totul părea să fie fără cusur. Dar ploaia, una mai puternică decât se așteptau Bianca sau Victor, le-a cam dat peste cap planurile.

După ce au ieșit din Biserică, imediat după creștinarea Sofiei, invitații și părinții micuței s-au îndreptat spre restaurantul din zona parcului Herăstrău, acolo unde urmează să aibă loc petrecerea depomină dedicată evenimentului. Dar, pe drum, s-a pornit ploaia, una puternică și care a făcut-o pe Bianca să se cam supere. Pentru că, dacă ea a reușiut să ajungă imediat în restaurant, la adăpost, cu fetița a fost mai complicat. De altfel, din acest motiv, aflată în ușa restaurantului, de cum a ajuns acolo, frumoasa mămică a început să ceară ajutorul celor din jur. ”Fetița mea, fetița mea”, striga Bianca, cerându-le bodyguarzilor să o ajute pe mama sa care ieșea din mașină cu prințesa ei în brațe. Evident, aceștia, ajutați de o umbrelă mare, s-au repezit să o ajute pe mama vedetei care, ținând-o strâns la piept pe Sofia, micuța bine înfofolită, a intrat în restaurant, moment în care Bianca a reușit să se liniștească.
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au ajuns la biserica unde fetiţa lor a fost botezată în jurul orei 16.00. Vedeta a venit într-un bolid de lux de culoare neagră şi se afla pe scaunul din faţă. Ea a îmbrăcat o rochie elegantă de culoare roz pal, pantofi stiletto în aceeaşi nuanţă, iar Sofia a avut o rochiţă în aceeaşi nuanţă cu mama sa. Mai mult, pe cap a avut o bentiţă, tot de culoare roz.

Bianca Drăguşanu are o relaţie cu Victor Slav. S-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu. Vedeta a împlinit 35 de ani pe 6 martie 2017. Au împreună o fetiță, Sofia Natalia.
Mai multe declaraţii şi imagini inedite de la botezul fetiţei Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav vedeţi luni, 8 mai, în cadrul emisiunii "Acces Direct" de la ora 17:00, dar şi la "Xtra Night Show", de la ora 23:30.


Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro