”Garcea” l-a făcut fericit! Câţi bani i-a dat Mugur Mihăescu unui bărbat care i-a păzit maşina ca pe Sfintele Moaște / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Mugur Mihăescu, un actor cu priză la public. © Hepta

Îndrăgit de o ţară întreagă, actorul Mugur Mihăescu este un om cu suflet mare şi cu mână largă. Oricine îi sare în ajutor, are numai de câştigat.

În urmă cu câteva zile, „Garcea” a mers la un restaurant de fiţe din Capitală, pentru a servi prânzul. El nu a purtat uniforma de poliţist, ci a preferat un hanorac în dungi, o pereche de jeanşi şi pantofi sport. Conform protocolului, clienţii localului îşi lasă maşinile în parcarea special amenajeată, iar cheile rămân în grija unui paznic. Aşa a procedat şi Mugur Mihăescu. La plecare, actorul a fost darnic cu omul care a stat cu ochii pe bolidul său. Fără să stea pe gânduri, comediantul a umblat la portofel şi i-a oferit paznicului 10 lei. Deşi suma nu a fost una însemnată, valetul a fost mulţumit. Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază şi au surprins momentul.

Mugur Mihăescu s-a născut la data de 2 iunie 1967, în Sadova, judeţul Dolj. Actorul şi-a început cariera în anul 1988 şi s-a consacrat graţie rolului poliţistului „Garcea”. În viaţa privată, acesta este un om de afaceri de succes. Printre business-urile sale se numără şi un restaurant cu specific irlandez, deschis în 2009, în care a investit 850.000 de euro. La finalul anului 2012, firma lui Mugur Mihăescu a raportat un profit brut în valoare de 3.033.033 de lei, aproximativ 682.000 de euro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro