Imagini de cascadorii râsului cu un fotbalist celebru! Cum s-a chinuit să „dribleze” o uşă / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Bucuria fotbaliştilor dinamovişti după marcarea unui gol. © Hepta

Un fotbalist celebru de la noi a ajuns de râsul lumii! Deşi cândva făcea furori cu driblingurile sale, acesta s-a chinuit să fenteze o uşă. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt monumentale.

În ultima vreme, totul îi merge pe dos lui Marius Alexe (27 de ani)! Ajuns în Slovacia, la Podbrezova - o echipă necunoscută în fotbalul european – fostul star de la Dinamo nu prinde primul 11 al formaţiei sale. În plus, jucătorul român nu o duce prea bine nici în afara terenului de fotbal.

Aflat în Bucureşti, Alexe a avut, recent, o seară de coşmar. Pentru că avea nevoie de bani cash, atacantul s-a dus la unul dintre sediile băncii la care are deschis un cont. Cum afară se întunecase, accesul în unitatea financiară se putea face doar cu ajutorul cardului. Pentru a debloca uşile, Marius a introdus instrumentul de plată în aparatul special amenajat. După ce cardul i-a fost returnat, sportivul a tras degeaba de mânerele celor două uşi din faţa sa. Acestea nu au vrut să se deschidă. Cel mai probabil, fotbalistul a introdus greşit cardul în aparat. Nu-i bai! Orice atacant care se respectă a ratat cel puţin o dată cu poarta goală.

Nedumerit, Marius Alexe şi-a încercat norocul din nou. Uşa din stânga sa nu s-a deschis nici de această dată. Totuşi, cea de-a doua i-a permis accesul în bancă. Fericit, fostul „câine roşu” a mers la bancomat şi şi-a umplut portofelul.

Marius Alexe este un produs sută la sută al clubului Dinamo. Ca senior, el a evoluat pentru formaţia din „Ştefan cel Mare”, apoi a fost împrumutat la Astra Giurgiu. După aceea, atacantul şi-a încercat norocul în străinătate. Alexe a jucat la Sassuolo, Karabukspor şi Podbrezova. La echipa naţională, jucătorul are opt selecţii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro