Nimeni nu a mai văzut-o aşa! Elena Udrea a ajuns la munca de jos! / VIDEO PAPARAZZI

Elena Udrea, unul dintre cei mai controversaţi oameni politici din România. © Facebook

Cea mai tare blondină din politica românească a ajuns la munca de jos! Chiar dacă este celebră, sexy şi are un iubit tinerel, Elena Udrea (43 de ani) a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază total neaşteptată.

În urmă cu câteva zile, cunoscuta femeie nu a ezitat să-i sară în ajutor uneia dintre cele mai bune prietene ale sale. Pentru că amica sa trebuia să ajungă la Aeroportul Internaţional „Henry Coandă”, superba blondină s-a pus în slujba acesteia. Mai întâi, Elena Udrea a făcut pe şoferul personal al prietenei sale, apoi, fără să stea pe gânduri, a jucat şi rolul de valet. Ea a scos din portbagaj bagajul bunei sale prietene. Când toată treaba a fost gata, cele două s-au despărţit cu o îmbrăţişare.

Elena Udrea trăieşte de ce vreme o poveste de dragoste ca în poveşti alături de Adrian Alexandrov. Cu 11 ani mai tânăr decât cunoscuta femeie, acesta este de profesie broker imobiliar. O bună perioadă de timp, tânărul a lucrat ca manechin şi a colaborat cu mărci de renume din lumea modei. Deşi nu este la fel de renumit precum iubita sa, bărbatul nu este un om care duce lipsa banilor. El are o vilă în Paradisul Verde din Corbeanca, lângă București, și conduce o mașină de lux.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro