Cum s-a îmbogăţit cu 2 milioane de euro un greu din fotbal! Nu a mişcat nici măcar un deget!

+2 click pentru
galerie

Alexandru Chipciu şi Nicuşor Stanciu au devenit campioni ai Belgiei cu Anderlecht Bruxelles, chiar în primul sezon pe care l-au petrecut la gruparea de pe „Constant Vanden Stock”. Vestea l-a făcut cel fericit pe Gigi Becali.

Fără să mişte vreun deget, latifundiarul din Pipera s-a ales cu două milioane de euro, după ce Chipciu şi Stanciu au câştigat titlul în Belgia. Cum a fost posibil? Simplu!

Gigi Becali a acceptat să îl cedeze pe Stanciu la Anderlecht pentru 7,8 milioane de euro, însă a solictat ca în actele de transfer să se regăsească două clauze extrem de importante. În prima, „Războinicul Luminii” a cerut ca gruparea alb-violetă să îi plătească un milion de euro dacă jucătorul evoluează peste 50% din meciurile echipei. În cea de-a doua clauză, patronul clubului FCSB a solicitat încă un milion de euro dacă formaţia de pe „Constant Vanden Stock” devine campioană. Cum cele două lucruri s-au întâmplat, clauzele au devenit automat active.

În altă ordine de idei, cei doi fotbalişti români au avut o contribuţie importantă în câştigarea titlului de campioană de către Anderlecht. Alexandru Chipciu a jucat 2.574 de minute şi a reuşit să marcheze trei goluri şi să ofere opt pase decisive, în timp ce Nicuşor Stanciu a evoluat 1.391 de minute, a marcat de patru ori şi a dat trei pase decisive.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro