Fiul lui Michael Schumacher a rupt tăcerea! Totul despre fostul campion al Formulei 1

Michael Schumacher, fostul campion al Formulei 1. © Hepta

Aşteptarea a luat sfârşit! Mick Schumacher (18 ani), fiul fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher (48 de ani), a vorbit despre tatăl său, aflat în suferinţă după accidentul pe care l-a suferit la schi, în 2013.

“Tata a fost și continuă să fie cel mai bun pilot. Cred că e limpede de ce reprezintă idolul meu și de ce sunt mândru de succesele sale (n.r. - Michael Schumacher a câştiga şapte titluri mondiale, record absolut în Formula 1). Sper ca într-o zi să devin și eu campion mondial, cum a fost el”, a declarat, pentru “Sport Bild, Mick Scumacher.

Schumacher junior a povestit că urmărea cursele părintelui încă din copilărie, chiar dacă nu înțelegea mare lucru din ceea ce se întâmpla în Formula 1: “Priveam cursele, dar, cinstit vorbind, aveam ochi pentru un singur pilot (n.r. – Michael Schumacher, tatăl lui). În plus, eram încă prea mic, ca să pricep cu adevărat ce se întâmpla pe pistă”.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident teribil la schi. În urma nefericitului eveniment, acesta s-a ales cu leziuni serioase ale creierului. De atunci, fostul mare sportiv a fost ferit de ochii presei, familia și reprezentanții legali ai acesteia oferind extrem de puține informații referitoare la starea sa de sănătate.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro