3 zodii de care să te fereşti pentru a nu ajunge în lacrimi! Nu te vor iubi niciodată

+3 click pentru
galerie

Zodii care nu iubesc © spynews.ro

Data viitoare când îţi alegi partenerul, încearcă să ţii cont şi de zodia pe care acesta o are. Se pare că unele semne zodiacale nu sunt făcute pentru dragoste. Citeşte mai jos şi descoperă care sunt acestea.

1. Leu. Leii sunt persoane narcisiste, obsedate de propria persoană, astfel încât nu sunt capabile să ofere dragoste altcuiva. Sunt egocetrişti și capricioși, iar dacă intri într-o reaţie cu un leu trebuie să accepţi să fii mereu pe locul doi.

2. Gemeni. Cei născuţi sub acest semn zodiacal nu sunt chiar cele mai serioase persoane. Îţi pot declara dragostea și, verbal, vor încerca să te convingă de sentimentele lor. Totuşi, dacă le vei cere să-şi demonstreze iubirea, ei nu vor trece la fapte. În general gemenii nu vor reuşi să întrețină o relație pe termen lung cu o singură persoană.

 3. Taur. Asemenea leilor, taurii sunt egocentrişti, preocupați prea mult de ei inşişi, încât nu prea mai au timp și pentru alții. Se pricep să-şi cucerească partenerii, dar nu ştiu să-i şi păstreze alături pentru multă vreme.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro