"300 de lire, ca să scot copilul!" Discuţii incredibile! Cum se negociază copiii în România!

Un tânăr din judeţul Neamţ ar putea da cu subsemnatul în faţa oamenilor legii, după ce, ieri, a cerut sprijinul semenilor, pe un site de socializare, pentru a-şi scoate ilegal fratele din ţară.
"Bună seara! Este vreun şofer care poate duce în Anglia un minor, fără procură?", întrebat Daniel, din Târgu Neamţ (foto sus), pe un grup destinat conversaţiilor între românii stabiliţi în Marea Britanie. Luat peste picior de un interlocutor, care l-a întrebat "Unde să îl care, în rezervor?", tânărul a explicat, cu seninătate, că este vorba despre o chestiune serioasă: "Mă refeream dacă se poate să îl ducă fără procură şi să plătească la vamă"...
Un internaut l-a abordat pe tânăr, pentru a afla mai multe detalii despre propunerea bizară şi a explicat că ar putea să îl ajute cu un "cărăuş". Din conversaţiil intrate în posesia SPYNEWS rezultă că tânărul din Târgu Neamţ negocia tranzacţia pentru fratele lui, pe care ar vrea să îl treacă ilegal graniţa. Iată discuţiile dintre cei doi, fără a le comenta în vreun fel!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro