5 motive pentru care să îți rezolvi urgențele financiare la o casă de amanet

Din ce în ce mai mulți români apelează la casele de amanet atunci când au urgențe financiare. © foto: Pixabay

Din ce în ce mai mulți români apelează la casele de amanet atunci când au urgențe financiare. Din păcate, există încă o mare parte din oameni care cred că aceste case de amanet nu fac altceva decât să te păcălească și să profite de urgența ta. Am pregătit pentru tine 5 motive pentru care ar trebui să apelezi la o casă de amanet atunci când ai nevoie de bani imediat.

Împrumutul se acordă ușor și rapid

Îți aduci aminte când a fost ultima dată când ai stat la coadă la bancă pentru un credit? Acest lucru nu se întâmplă la o casă de amanet. Împrumutul este acordat pe loc, după completarea unui formular. După evaluarea bunului pe care dorești să îl amanetezi, se va întocmi contractul și vei primi banii. În maxim 30 de minute ai banii în mână și îți poți rezolva urgențele financiare.

Poți amaneta aproape orice

De la electrocasnice, până la telefoanele sau chiar automobile, poți amaneta aproape orice, cu condiția ca ele să se afle într-o stare bună de funcționare dacă vrei să iei o sumă de bani decentă pe ele. Cei care apelează la un amanet auto în București se tem că nu își vor mai primi mașina înapoi sau că ea nu va mai fi în aceeași stare. Atunci când vine vorba de astfel de servicii, lucrurile sunt puțin mai complicate pentru că ai nevoie de mai multe documente pentru acordarea împrumutului, însă poți fi sigur că după preluare, mașina ta va fi lăsată în siguranță în garajul amanetului, unde va fi monitorizată permanent.

Condiții clare de rambursare

Majoritatea oamenilor apelează la serviciile caselor de amanet pentru că au condiții clare de rambursare. În momentul în care ai semnat contractul, ți-ai asumat și faptul că vei plăti un anumit comision fix, care nu va fluctua, cum se întâmplă în cazul dobânzilor de la bănci. Mai mult decât atât, indiferent dacă optezi pentru un simplu amanet sau pentru un amanet auto în București, dacă rambursezi împrumutul înainte de data scadentă, te poți bucura de o reducere a sumei totale de rambursat.

Istoricul tău financiar nu este luat în considerare

Dacă ai făcut până acum vreun credit la bancă, probabil știi deja că înainte de a ți se acorda creditul, ți se verifică istoricul și date precum venitul lunar sau datoriile pe care le ai la o anumită bancă. În cazul serviciilor caselor de amanet, acest lucru nu contează, împrumutul fiind garantat în totalitate. Tot ce trebuie să faci este să duci un obiect de amanetat, un laptop, smartphone sau chiar o mașină și să îți ridici banii.

Fără stres

Un alt motiv pentru care ar trebui să apelezi la casele de amanet este faptul că nu te vei stresa în legătură cu împrumutul. Banca te sună lunar să te întrebi când îți plătești rata la credit, acest lucru fiind extrem de stresant uneori. Însă, nu se întâmplă și în cazul unei case de amanet pentru că până la urmă, este în interesul tău să rambursezi împrumutul pentru a-ți lua bunul amanetat înapoi. Singurul lucru de care va trebui să te stresezi este faptul că vei pierde acel bun dacă nu returnezi banii în termenul stabilit. Dar chiar și așa, majoritatea caselor de amanet îți mai păstrează bunul chiar și o lună de zile înainte de a-l pune la vânzare.

În concluzie, dacă ai vreo urgență financiară, ar fi bine să iei în considerare informațiile de mai sus și să mergi la o casă de amanet. Vei ieși de acolo în mai puțin de 20-30 de minute cu banii necesari pentru a-ți rezolva toate problemele!

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro