5 sfaturi care te pot ajuta să îţi găseşti jumătatea în mediul online. Ştiai numărul 3?

Cum să îţi găseşti iubire în mediul online © Pixabay

Iubirea poate exista în numeroase forme şi medii, iar mediul online nu este nici el exclus din această ecuaţie. Dacă îţi doreşti să îţi găseşti sufletul pereche în lumea virtuală, află că totul este mult mai simplu decât pare. 

Iubirea există peste tot în lume, mai ales pe reţelele de socializare. În eventualitatea în care nu reuşeşti să formezi legături cu persoanele de lângă tine, iată o listă cu anumite sfaturi care te-ar putea ajuta în acest sens, conform feminis.ro:

1. Nu grăbi lucrurile. Este în totalitate imposibil să îţi întâlneşti jumătatea după primul click, însă acordă-le mai multă importanţă persoanelor care au un profil complet.

2. Alege poza corectă. Mizează pe pozele colorate şi pe cele care transmit emoţie. Ai putea încerca să te fotografiezi lângă un animal.

3. Preia iniţiativa. Renunţă la comparaţiile cu foştii parteneri şi încercă să abordezi persoana care ţi-a atras interesul în mod deosebit. Cu ruşinea nu faci nimic!

4. Asumă-ţi riscuri! În momentul în care eşti sigur sau sigură cu cine doreşti să te întâlneşti, nu uita să te pregăteşti emoţional şi pentru un eventual refuz, deoarece nu toată lumea agrează pe toată lumea în realitate.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro