Soţia lui Mădălin Ionescu, disperată să-şi recupereze copiii! Vezi ce gest incredibil a făcut femeia!

Mihaela Coşerariu, fosta nevastă a lui Mădălin Ionescu, trece prin cea mai grea perioadă a vieţii sale. Disperată, femeia pare dispusă să facă orice pentru a-şi ţine copii aproape.

Ea a ajuns să-şi vândă maşina pentru a putea continua lupta prin tribunale cu vedeta TV. Agenţii Spynews au aflat că Mihaela a renunţat deja la BMW-ul seria 1 pe care îl deţinea pentru a-şi plăti avocaţii.
De la divorţul de Mădălin, problemele par că se ţin lanţ de fosta doamnă Ionescu. Gurile rele spun că bărbatul a făcut tot posibilul să o îndepărteze pe soţie de cei doi copii pe care aceştia îi aveau împreună. Micuţii au ajuns pe rând în grija tatălui. Întâi fata, Ştefania, încă de la divorţul din 2011, iar în urma cu un an şi băiatul, Filip. Foştii soţi se judecă acum la Tribunalul Bucureşti, unde Mihaela Coşerariu speră să poată recâştiga custodia fiului ei.

"Faptul că sunt la mine spune tot”

”Am o relație foarte apropiată cu copiii mei. Am luptat foarte mult ca ei să trăiască într-un mediu echilibrat. E normal ca, uneori, să încerci să oferi și o educație mai strictă, dar asta se întâmplă foarte rar. E vorba despre a le fixa un program pe care să-l respecte, care să le folosească pentru viitor, să reușești să-i determini să-și mențină pasiunile, să le dezvolte, în același timp să fie foarte atenți la școală, dar nu pot să mă caracterizez drept un tată autoritar. Copiii sunt foarte apropiați de mine și faptul că sunt la mine spune tot”, mărturisea în urmă cu ceva vreme Mădălin Ionescu, pentru revista OK.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro