A ajuns la spital cu abdomenul umflat şi dureri îngrozitoare, iar medicii au crezut că e însărcinată! Tânăra de 18 ani a avut un şoc când a aflat ce avea în burtă

Riley Benado, în vârstă de 18 ani, a mers la doctor cu un abdomen umflat şi cu dureri insuportabile. Medicul i-a spus tinerei să facă un test de sarcină, deoarece credea că este gravidă în cinci luni, potrivit mirror.co.uk.

Riley Benado a efectuat câteva analize şi a aflat că, de fapt, în burtă avea o tumoare de 13 cm. Tânăra are 18 ani și nu a întreţinut relaţii sexuale până acum.
 
Doctorii au spus că are cancer ovarian, deoarece i-au găsit fetei fluide în burtă și ganglioni limfatici inflamați. După câteva zile, Riley a aflat că boală de care suferă este în stadiul trei.
 
Ca să supravieţuiască, Riley a foste nevoită să-și facă histerectomie, mai exact, să-și scoată uterul și ovarele. Din păcate, tânăra nu va putea să facă niciodată copii.
 
“La vârsta asta, nu este doar înfricoșător să renunț la aceste părți ale corpului meu, ci cu adevărat devastator. Am visat întotdeauna să am proprii mei copii", a declarat Riley.

A.B.

Foto: Instagram

Citeşte şi:

O femeie a aflat că are CANCER LA SÂN datorită câinelului ei! Cum se simte acum Allison Powell

Arăta de parcă era însărcinată în nouă luni! Femeia s-a îngrozit când a aflat ce avea de fapt în burtă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro