A apărut mama fiicei lui Lazarus! E şocant cum arată

Sursa Foto Antena 1

În după-amiaza zilei de ieri o ştire bombă zguduia lumea showbiz-ului românesc. Alina, mama fetiţei lui Luis Lazarus, a dispărut de acasă după ce a fost bătută chiar de soţul ei. Femeia arată înfiorător, este speriată şi are faţa plină de vânătăi.

În urma unei discuţii conjugale, femeia a fost nevoită să îşi abandoneze gemenii de două luni şi să fugă îngrozită că îşi va pierde viaţa.

Mama Alinei a vorbit în premieră despre drama prin care trece fiica ei."Da, este adevărat. Am aflat că a bătut-o, eu nu eram de faţă. Ea a fugit cu maşina de acasă şi de atunci nu am mai văzut-o. Am primit un sms de la Laurenţiu care îmi spunea să părăsesc casa pentru că mă va omorâ şi pe mine"

A fost anunţat prin sms de fosta lui soacră

Luis Lazarus a fost anunţat de fosta soacră că Alina, femeia care i-a dăruit un copil, a fost bătută de soţul legitim şi este dispărută fără urme. "Am primit un sms de la mama Alinei, în acest moment ea este dispărută. Am sunat la 112. Am făcut această reclamaţie. Nu ştim nimic de ea. Soţul ei, Laurenţiu, a bătut-o crunt pe Alina şi într-un moment de neatenţie ea a fugit. A ajuns într-o benzinărie, şeful de acolo mi-a spus că era bătută şi cu un ochi abia mai vedea, plină de noroi. Ştiu de la mama ei că au fost amândoua ameninţate cu moartea", a declarat Lazarus pentru emisiunea "Acces Direct".

Luisa Lazarus şi Alina au împreună o fetiţă.

T.S

Citeşte şi:

NOI INFORMAŢII în cazul dispariţiei mamei fetei lui Lazarus! Care sunt primele declaraţii ale soţului care se presupune că a bătut-o pe femeie!

VIDEO / Mama fetei lui Lazarus, bătută crunt! În aceste momente este dispărută


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro