A crezut că şi-a întâlnit marea dragoste pe Facebook, dar s-a înşelat. O tânără din judeţul Argeş a trăit coşmarul vieţii după ce a cunoscut un băiat pe net

O tânără din satul Coceneşti, satul Miorele, judeţul Argeş, a trăit un şoc teribil după ce a mers la o întâlnire cu un băiat pe care-l cunoscuse pe Facebook.

Raluca G, în vârstă de 20 de ani, a vorbit pe reţelele de socializare cu un tânăr din Bughea de Sus şi au căzut de acord să se întâlnească şi faţă în faţă, anunţă ziaruldinmuscel.ro.

Evenimentul n-a avut nimic romantic, ci a decurs tragic. Cel puţin pentru fată. Aceasta a depus o plângere la Poliţia Câmpulung, spunând că tânărul a violat-o. Fata a mers cu încredere la această întâlnire şi s-a lăsat ademenită în maşina cu care acesta venise acolo. În automobil, băiatul s-a năpustit asupra fetei şi a violat-o. Cazul este cercetat de poliţiştii din Câmpulung.

Sursa foto: Spynews

CITEŞTE ŞI: 

Un alt caz de viol în grup! Trei tineri din Vălenii de Munte au abuzat o minoră şi au scăpat de închisoare

Un român a fost ucis în Italia, în timp ce îşi apăra soția de viol

http:// VIDEO / Viol în grup! Declaraţiile şocante ale tinerei abuzată de ziua ei de patru bărbaţi: "Mi-au spus că dacă află poliţia mă omoară în bătaie!"

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro