A descoperit cel mai TULBURĂTOR secret al familiei ei şi a vrut să se sinucidă. Ce s-a întâmplat e INIMAGINABIL: "Am vrut să mă arunc de pe pod!"

Jodi Cahill a şocat presa din ţara ei, Australia, cu povestea vieţii ei. Femeia, acum în vârstă de 38 de ani, a aflat în urmă cu 4 ani, de la mama ei că tatăl ei este, în acelaşi timp, şi bunicul ei!

Bunicul său i-a violat în mod repetat mama şi, atât ea, cât şi femeia care i-a dat viaţă, au acelaşi tată. Femeia a fost atât de dezgustată şi şocatăn de veştile primite prin e-mail chiar de la mama sa, încât a vrut să-şi pună capăt zilelor. "Am primit prima scrisoare electronică de la mama mea fără niciun avertisment. Mult timp mi-a fost frică să-mi mai deschid mailul. Am fost foarte dezgustată. Am vrut să mă arunc de pe un pod!", a dezvăluit Jodi Cahill, conform Daily Mail.

Femeia a fost crescută de o bunică şi a ştiut tot timpul că mama ei o ura. Acum a înţeles şi de ce. "Am crezut tot acest timp că mama are probleme mentale. A încercat să mă şi împuşte odată. Acum am înţeles de ce mă ura", a mai declarat Jodi Cahill.

Jodi Cahill a fost atât de afectată de cele descoperite, încât a ajuns să sufere de anorexie. Femeia ajunsese la doar 34 de ani.

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

Bahmu, ”trădată” de cele mai apropiate persoane din viața ei! Când va vedea imaginile acestea, va lua foc de supărare

Mesaj emoționant al lui Gabriel Cotabiță! Artistul vorbește pentru prima oară despre asta


T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro