"A distrus totul cu o grenadă"! Alertă de atac terorist în România!

O explozie puternică i-a îngrozit pe locuitorii unei comune din Maramureş în această dimineaţă, sătenii fiind convinşi că au fost ţinta unui atac cu grenadă.

UPDATE 13:59: Reporterii SPYNEWS.RO au intrat în posesia primelor imagini de la locul presupusului atentat cu grenada.

O deflagraţie puternică s-a produs azi dimineață la un cafe-bar de pe raza localității Rona de Sus. Explozia nu a produs victime, aceasta soldându-se doar cu pagube materiale. Unul dintre sătenii care au ajuns imediat la faţa locului a mărturisit pentru SPYNEWS că este convins de faptul că e vorba de un atac terorist cu grenadă.

Primarul comunei Rona de Sus, Ion Romaniuc, a fost cel care a dezvoltat o întreagă teorie a atacului de azi dimineaţă. Mai mult decât atât, el a confirmat întreaga poveste, în timp ce autorităţile infirmă orice zvon. "Am înţeles că există nişte imagini şi acolo se observă cum cineva aruncă grenada în interiorul barului. Eu nu am văzut nimic, vă spun doar ce am auzit. Este posibil să fie un atac terorist, nu ştiu", a mărturisit primarul, pentru SPYNEWS.ro.

"Eu am adormit aseară în camera de deasupra magaziei, iar în jurul orei 3 am auzit o bubuitură puternică. Acolo am găsit siguranţa de la grenada care a fost aruncată pe geam în interior. Era în zăpadă, la aproximativ doi metri de bar. Proprietara este o doamnă care nu are duşmani, mai ales prin zonă. Când a venit, şi-a pus mâinile în cap. Clar nu au fost hoţi, pentru că lipseşte nimic. Eu am camere de supraveghere la barul meu care se află în supraveghere, însă nu se observă nimic pe imagini", a mărturisit Ilie, un localnic care locuieşte în apropierea cafe-barului.

Surse din cadrul Inspectoratului General de Poliţie au declarat pentru SPYNEWS că, din primele investigaţii, explozia s-ar fi produs din cauza unei acumulări de gaze, însă, până la finalizarea anchetei, judiciariştii iau în calcul toate variantele.

Procuror Adela Dorina Mociran, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, a declarat pentru SPYNEWS că nu poate confirma faptul că a fost vorba despre un atac cu grenadă. "În prezent, la faţa locului se derulează o anchetă, coordonată de un procuror. Sătenii pot declara orice, respectiv că a fost vorba de o grenadă, însă noi nu ne putem lansa în asemenea speculaţii, întrucât deocamdată nu s-a stabilit cauza deflagraţiei. Când vom deţine asemenea informaţii, le vom mediatiza", a explicat proc. Adela Dorina Mociran.

A.G.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro