Femeia asta a făcut sex încontinuu timp de 4.745 de zile! Vezi ce a păţit apoi!

+2 click pentru
galerie

Seyi Kolade, este eroina care a făcut sex non-stop timp de 13 ani, adică 4.745 zile. Seyi este de origine nigeriancă,  are 35 de ani şi locuieşte în Marea Britanie. 

Femeia e dependentă de sex şi susţine că, de la vârsta de 17 ani până la 19 ani, a avut peste 40 de bărbaţi şi nu îşi poate imagina o zi fără măcar un contact sexual, relatează „The Sun”

"Timp de 13 ani, adica 4.745 de zile, am facut sex încontinuu. Mi-au trecut prin pat peste 370 de bărbaţi şi recunosc că dependenţa asta mi-a distrus viaţa. Am fost dată afară din chirie şi m-am ales cu infecţii şi boli cu transmitere sexuală", povesteşte Kolade.

A încercat 12 tratamente ca să se vindece de această dependenţă, însă niciunul nu şi-a făcut efectul. La 30 ani s-a hotărât să îşi schimbe viaţa şi a încercat să rărească contactele sexuale cu străinii. Cu toate acestea, nu a reuşit să aibă o relaţie stabilă.

"Cand intram într-un bar mă duceam la primul bărbat care îmi ieşea in cale. Îi spuneam că-l vreau şi gata. Făceam sex cu el. Nici nu se termina bine întâlnirea că voiam din nou… Sleiam de puteri un singur bărbat şi iubiţii fugeau de mine ca portârnichile. Trebuia să mă vindec de una singură", spune Kolade.

Ambiţia de a se vindeca a făcut-o să renunţe la sex. De 4 ani, nu a mai avut niciun contact sexual şi speră ca într-o zi să găsească un bărbat la fel ca ea, cu care să poată avea o relaţie stabilă.
   

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro